8. 12. 2021

Naše divize Elektro si může na své rozsáhlé referenční konto připsat účast na další velmi významné zakázce. Jedná se o výstavbu nového sídla společnosti Nevoga za 1,5 mld. Kč, zatím největší investici v historii společnosti.

Nevoga je rakouská rodinná firma založená před více než šedesáti lety. Velký hráč na trhu v oblasti vývoje a výroby stavebních profilů a plastových distančních prvků. Své pobočky má kromě Znojma také v Německu, Rakousku a Polsku.

Její výrobky najdete na světových stadionech (Manchester City, Benfica Lisabon, Mercedes-Benz-Arena v Berlíně), v budovách nádraží (Vídeň), mostech (Bělehrad), tunelech (Rakousko, Švýcarsko, Německo), metrech (Budapešť) nebo zdech budov a mrakodrapů (Dauhá, Londýn, Reykjavík).

S velkou produkcí začali po otevření trhu v roce 1991 právě ve Znojmě, a protože se ve městě cítí jako doma, rozhodli se zde po letech postavit také sídlo své společnosti.

Naše divize Elektro se na projektu podílela dodávkou silnoproudých elektroinstalací (rozvaděče, světla, hromosvod, trafostanice atd.) pro část budovaného areálu.

Práce na této zakázce probíhaly v období 2020/2021, subdodávka profesí dosáhla částky několika mil. Kč.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram