29. 4. 2021

S velkým potěšením oficiálně ohlašujeme novou spolupráci na projektu Silo II powered by Impact Hub 🎉.

Společně s Impact Hub, největší a nejstarší sítí coworkingových prostor, otevřeme 5000 m² příležitostí pro podnikatele, studenty, tvůrce a malé i velké firmy.

„Se společníky a kolegy z Hub Ventures jsme se do Zlína zakoukali a společný projekt nám přišel jako skvělá příležitost. Nyní, když se myšlenka už mění ve skutečnost, jsme přesvědčeni, že to je ten správný projekt pro období po covidu, kdy se vše bude znovu probouzet. Chceme tomu pomoci tak, jako to děláme už deset let v jiných městech,“ říká Zdeněk Rudolský, ředitel společnosti Hub Ventures, která je provozovatelem Impact Hubů v Česku.

Spolupráce mezi Impact Hubem a NWT je logickým krokem, vzhledem k oboustrannému kladnému vztahu k inovacím.

Zatímco NWT má nové technologie, produkty a chytrá řešení v každodenním popisu práce, Impact Hub podporuje jejich rozvoj skrze své programy zaměřené na startupy a společensky prospěšné podniky. „Jakožto investoři projektu jsme hledali partnera, který by nám pomohl s vytvořením nového srdce města,“ uvádí Vít Štěpánek, ředitel efektivní divize ICT NWT, která projekt za NWT zastřešuje.


Vizualizace plánovaného coworkingu Silo II Powered by Impact Hub ve Zlíně


„Takového partnera, který přinese zajímavou podnikatelskou komunitu, napojení na další města a celý svět. Partnera, který pomůže realizovat spoustu zajímavých akcí. A také jsme chtěli, aby městu přinesl pozitivní dopad nejen ve smyslu podnikatelském, ale i společenském a environmentálním,“ dodává Štěpánek. Pilotní otevření nově vznikající budovy je naplánováno na konec prázdnin s tím, že plný provoz by měl být zahájen v říjnu letošního roku.


Těšit se můžete na:

✅ 7 pater pro práci jako stvořených

✅ eventové zázemí s kavárnou

✅ kanceláře pro jednoho i sto

✅ spolupráci s vědeckými institucemi i našimi IT experty


Více podrobností v článku Czechcrunch

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram