8. 7. 2022

V březnu 2022 jsme zahájili výstavbu přízemních vil v lokalitě Na Výsluní v Letovicích. Letovice jsou malým městem na řece Svitavě, v malebné kopcovité krajině, s dominantou zámku, tyčícím se na kopci nad městem. Výborná dostupnost z Brna (přibližně 40 minut jízdy autem) z Letovic dělá atraktivní místo k bydlení v klidu a krásné přírodě.

Domy v pasivním standardu o obytné ploše 112 m² jsou ze tří stran zasypány v zemi, přední stranu domu tvoří prosklená stěna s hliníkovými rámy a posuvnými dveřmi. Vnitřní dispozice je tvořena centrálním obývacím pokojem s kuchyňským koutem, po jehož stranách jsou soukromé ložnice a koupelny.

Pokud vás některá z vil zaujala, ozvěte se nám prostřednictvím našeho formuláře pro další informace ohledně jednotlivých domů a jejich dostupnosti.

V případě, že máte vlastní pozemek, a také vlastní projekt rodinného domu, kontaktujte nás ohledně předběžného rozpočtu a možností výstavby vašeho domu naším systémem ALPH.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram