8. 3. 2022

IT bezpečnost je permanentní proces. Své o tom ví Filip Lang z firmy NWT, který mimo jiné působí také ve skupině CEH (Certified Ethical Hacker). Ten bude hostem speciální přednášky na eD EXPO22, kterou pro vás připravujeme.

Reálné zkušenosti ze světa IT bezpečnosti a kyberútoků vám v průběhu 30minutové přednášky předá Ing. Filip Lang, Head Manager of Implementation and Operation ICT (CEH, MCSA, MCITP, MCTS, MCP).

A na co konkrétně se můžete těšit? Pojďme se na to podívat.

Speciální přednáška na téma: IT bezpečnost je permanentní proces

Hackeři dnes hravě zmáknou videocall s hlasem vašeho šéfa, s využitím umělé inteligence atakují cloudové služby, přiživují se na zájmu o koronavirová témata a v éře home office cílí čím dál častěji na vzdálenou práci. Stačí drobná skulinka v zabezpečení a následky jsou fatální…

Vítejte v roce 2022, časech, kdy je hacker k pronájmu, dezinformační a kybernetická válka vrcholí a soukromí na zběžně zabezpečených mobilních telefonech prakticky neexistuje.

Hackerovi stačí k fatálnímu napadení 30 sekund. Přitom až 77 % firem postrádá krizový plán. Vabank s hackery se nevyplácí…Pojďme si společně posvítit na ta nejzranitelnější místa i nejzrádnější hackerské finty a podchytit bezpečnost ještě dnes.

Speciální přednášku nebudeme vysílat online. Bude tak k vidění pouze v Praze, ve foyer hotelu Clarion.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram