13. 12. 2021

Fitcentrum Gymit! se vydalo ve svém oboru na poměrně neznámou cestu. Místo šuplíkové evidence a šanonů kupících se na stolech a policích začalo svůj byznys digitalizovat za pomoci cloudu. Tréninky si tak lektoři už nevedou v poznámkových diářích, ale kalendář i komunikaci se svými svěřenci řeší v jedné aplikaci. Klidně třeba z mobilu v tramvaji.

„Sháněli jsme někoho, kdo nám poskytne licence na Microsoft 365. Chtěl jsem, aby veškerá data a evidence byly on-line a k dispozici kdykoliv ze vzdálených přístupů,“ vysvětluje ředitel fitness centra Gymit! Hajriz Beriša s tím, že měsíčně platí paušál za využívání on-line služeb, aby nemusel všechna data a informace shromažďovat v šanonech ve skříni, jak je u fitness center často zvykem. 

Zřizovatelem a investorem zmíněného centra je společnost CS Fitness spolu s právnickou kanceláří Čermák a spol. „Fitko má silného investora, nakoupili jak hardwarové vybavení, tak i software. Začalo to licencí na čtyři cloudové služby Microsoft 365, ale spolupráce se rozrostla jak o zmíněný hardware, tak o implementaci celého systému a jeho správu našimi techniky. Navíc využívají i služeb našeho datového centra,“ líčí začátek spolupráce obchodní manažerka Pavlína Záhorovská ze společnosti NWT, zodpovědná za komunikaci a obchodní politiku s klíčovými zákazníky v divizi ICT. Na starosti má právě zavádění a správu cloudových a dalších IT řešení pro koncové klienty.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram