7. 11. 2021

Představujeme vám naši Zuzku, projektantku 3D modelů a vizualizací pro pasivní domy ALPH s krásnou pracovní náplní – přetvářet sen v realitu a dům v DOMOV 😊. Ten si díky virtuální prohlídce mohou naši zákazníci prohlédnout ještě dřív, než vyroste, a získat tak dokonalou představu o tvarovém, prostorové, stylovém, materiálovém a barevném řešení interiéru 🏠.

V NWT Zuzku nejvíc ze všeho baví ten správný balanc mezi ryze technickou prací při zpracovávání panelů, kde jsou jasně daná pravidla, normy, parametry a pečlivost nezbytností… a navrhováním interiérů, kde je nejdůležitější cit pro detail i celkovou harmonii a dobře zvolený materiál, barvy a tvary.

Pro útulné bydlení a design má Zuzka slabost od malička – panenkám stavěla domečky z lega, z ABC vystřihovala hrady a nejoblíbenější hrou na starém PC bylo SimCity. Zvelebování je její oblíbenou aktivitou i dnes, no ráda ji proloží sportem – v létě kolem, v zimě snowboardem… a když situace dovolí miluje cestování. A vůbec všechny aktivity s rodinou po boku…

A Zuzčin vysněný dům? Dokáže si představit pěkný moderní byt ve městě, útulnou chalupu na samotě v horách i stylový domek na vesnici. Věří totiž tomu, že zvládne vytvořit krásný, příjemný domov téměř kdekoliv 🕯❤.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram