15. 10. 2021

Soutěž Microsoft Awards oceňuje nejlepší a nejinovativnější řešení nebo aplikace na podporu digitální transformace vyvinuté partnery z programu Microsoft Partner Network pro své klienty za uplynulé období. Při hodnocení se odborná porota v rámci jednotlivých odvětví zaměřuje na to, jak technologie pomohly změnit vztah se zákazníky a způsob práce zaměstnanců, jak umožnily inovovat procesy a výrobu, nebo jak napomohly vzniku nových produktů a služeb. Vítězná řešení jsou doporučována a podporována společností Microsoft v České republice a na Slovensku.  

Letošní 22. ročník Microsoft Awards zaznamenal rekordní počet přihlášek. celkem 304 nominací; přihlášeno bylo 124 unikátních řešení v Česku a na Slovenku. 

Máme velkou radost z ocenění - Vítěz Microsoft Awards 2021 pro kategorii SMB Innovation Award v oblasti Modern Work & Security. 

Vítězným řešením NWT je “Microsoft 365 ve světě fitness”  

Gymit! Premium Fitness jsou fitness centra provozovaná společností CS Fitness, s.r.o.,   
poskytují tělovýchovné a sportovní služby v oblasti fitness. Zákazník se na nás obrátil ohledně dodávky licencí Microsoft 365 a postupně naše firma přebrala a zaštítila celou realizaci IT řešení. Od samého základu jsme vybudovali pro zákazníka řešení na míru dle jeho požadavků a možností, které Microsoft 365 nabízí.  

Zákazník požadoval personifikaci dle jeho společnosti a oboru podnikání tak, aby zaměstnanci pracovali efektivně a věnovali co nejvíce času svým klientům a měli možnost pracovat jednoduše odkudkoli. CS Fitness s.r.o. klade také velký důraz na zaškolení zaměstnanců. Vytvořili jsme komplexní zázemí pro administrativní chod celé sítě center, kdy zároveň byly splněny jak požadavky na bezpečnost, tak specifické využití prostředí, které by bylo napříč všemi pozicemi ve společnosti jednoduché ovládat a umožnilo řešit za pochodu se zákazníkem jeho požadavky a co nejdříve na ně reagovat. Řešení minimalizuje náročnost správy prostředí, protože data jsou zadávána na jednom místě a není třeba upravovat následné aplikace. Toto řešení usnadňuje veškerou komunikaci napříč celou organizací a zajišťuje hladký chod všech poboček.    

Děkujeme našemu zákazníkovi CS Fitness s.r.o. za to, že si nás s důvěrou vybral i celému týmu naší divize ICT za jejich skvělé nasazení. Už teď se těšíme na další pracovní výzvy! 

Přehled všech oceněných řešení najdete ZDE. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram