18. 5. 2021

Představitelé Zlínského kraje navštívili sídlo společnosti NWT. Jednali zde o možnostech budoucí spolupráce. Zajímali se především o projekt Silo II, který mimo jiné nabídne atraktivní zázemí začínajícím podnikatelům.

ZLÍNSKÝ KRAJ – Sídlo společnosti NWT ve Zlíně-Prštném navštívili ve čtvrtek 13. května představitelé Zlínského kraje – konkrétně radní pro digitalizaci Jiří Jaroš, předseda výboru pro rozvoj podnikatelských aktivit Tomáš Janča a předseda výboru pro dopravu Jakub Zach. Setkali se zde jednak se zástupci NWT v čele s generálním ředitelem Davidem Vítkem a dále také se Zdeňkem Rudolským, spoluzakladatelem sítě ImpactHub. Ta se společně s inovačním centrem NWT podílí na projektu Silo II, v jehož rámci vzniká v sousedství současného sídla NWT stejnojmenná sedmipatrová budova, která by již od letošního podzimu měla nabídnout coworkingové a eventové zázemí s kavárnou pro podnikatele, tvůrce, menší i velké firmy.

„Myslím si, že je hodně důležité, abychom jako Zlínský kraj komunikovali s největšími firmami, které u nás v regionu máme, a hledali průniky, kde si můžeme navzájem pomáhat a které mohou přinášet synergii. Právě Silo II je skvělý projekt, který má velké ambice a ekonomicky pomůže celému našemu regionu, zejména pak začínajícím podnikatelům a projektům,“ uvedl Tomáš Janča.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram