TZ: Nové nabíjecí stanice pro elektromobily ve Zlíně - Prštném

6. 5. 2021

Ve Zlíně – Prštném byla v areálu společnosti NWT a.s. uvedena do plného provozu dvojice nabíjecích stanic pro elektromobily. Fungování stanic není nijak omezeno a nabít si své elektroauto může kdokoli.

Dvě nabíjecí stanice pro elektromobily typu AC a DC je k dispozici pro všechny občany Zlína nebo cestující projíždějící Zlínem. Stanice vznikly ve spolupráci s výrobcem, firmou Ejoin, s.r.o., která je zároveň provozuje.

Vznik nabíjecích stanic pro elektromobily jsme rádi podpořili a zapadá do dlouhodobé firemní koncepce podpory zelené energie. Kromě využití prvními elektromobily a hybridními vozy v rámci našeho vozového parku zároveň poslouží občanům Zlína i cestujícím, kteří Zlínem projíždějí,“ říká Miroslav Kaleta, ředitel divize Marketing v NWT.

Stanice nabízí dobíjení až čtyř aut současně. Nabíjecí stanice stejného výrobce jsou nově dostupné také u budovy Zlínského kraje.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram