Rekonstrukce sportovní haly SPŠ Otrokovice

10. 2. 2021

Naše divize Elektro zajistila slaboproudé, silnoproudé a TZB instalace pro projekt Rekonstrukce sportovní haly SPŠ Otrokovice. Hlavním vedoucím této zakázky byl Libor Olejník, projektový management měl na starost Tomáš Vařák a o dodávku TZB se postaral Pavel Šohaj.

Slaboproudé elektroinstalace zahrnovaly: ozvučení haly, kamerový systém (PTV), skóre tabule, elektronická kontrola vstupu (EKV), elektronická zabezpečovací signalizace (EZS), strukturovaná kabeláž (SK).

Silnoproudé elektroinstalace zahrnovaly: kompletně nové rozvody (vypínače, zásuvky, osvětlení v zázemí spolu s hlavním rozvodnou a dalšími podružnými rozvaděči v patrech), na hrací ploše bylo použito řízení osvětlení pomocí protokolu Dali přes grafickou nadstavbu v tabletu.

Dodávky TZB zahrnovaly: vybudování výměníkové stanice, kompletní dodávka zdravotechnických instalací (toalety, umyvadla, sprchy), topení k otopným tělesům a přívod k podlahovému konvektoru (fan-coils).

Rekonstrukcí došlo k významnému zkvalitnění prostor haly, která byla postavena na začátku 70. let minulého století a v posledních letech už nebyla v dobrém technickém stavu. Hala je využívána především pro tělocvik a sportovní aktivity studentů. Mimo školní výuku využívá halu i veřejnost, pořádají se tady sportovní utkání a TV přenosy. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram