12. 10. 2020

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.6.3" _module_preset="default"][et_pb_row _builder_version="4.6.3" _module_preset="default"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.6.3" _module_preset="default"][et_pb_text _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]

Naše Patro.cz slaví 22. narozeniny! „A my máme přání jediný“, ať se k nám pořád tak rádi vracíte jako doposud 😊. Na oslavu a jako malé poděkování za věrnost pro vás máme hned 2 dárky:

  • Nový design webových stránek – takový, aby pro vás bylo nakupování nejen povinností, ale i zábavou a odpočinkem.
  • A malou exkurzi do zákulisí e-shopu. Míst, ze kterých jsme pro vás za ty roky vyexpedovali už téměř 1 000 000 balíčků.

Ale pěkně popořádku…

 

[/et_pb_text][et_pb_video src="https://www.youtube.com/watch?v=4ksnlaLHoWU" _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"][/et_pb_video][et_pb_text _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]

 

Jak to celé začalo

 

Psal se rok 1998. Čeští hokejisté získali zlaté medaile v Naganu, vývojáři spustili celosvětový vyhledávač Google a naše Patro.cz úplně poprvé zabrousilo do neznámých vod internetu. Tenkrát jako jeden z prvních „pokusů“ v ČR.

Naše alma mater, technologická a inovační společnost NWT, nám dala hned od začátku do vínku slušný IT sortiment (komponenty, monitory, myši, tiskárny apod.) a naše stránky byly první v česku, které obsahovaly menu a produkty organizované do stromu. Ale zákazníci se s internetem teprve oťukávali.

Na net se za vydatných škrčivých zvuků připojovalo jen na dobu nezbytně nutnou. A víc než online shopping frčel v offlinu Need for Speed a Half Life...

Dodavatelé neměli elektronická data, a tak nezbývalo než přepisovat papírové ceníky. Když nás bylo na českém trhu 15, založili jsme APEK (sdružení firem a podnikatelů v oboru elektronického obchodu, jejímž cílem je podpora rozvoje elektronického obchodování v ČR) a podmínky správy e-shopu se začaly postupně zlepšovat. Za ty roky se nám podařilo navázat kontakty se stovkami výrobců, dovozců a velkoobchodních dodavatelů a do nabídky dostat statisíce produktů všech oborů. Psí boudy, vodní dýmky, zájezdy i auta.

Naše Patro bylo už tenkrát 3. největším e-shopem a na 6. místě v ČR jako zásilkový obchod (tehdy se do kategorii počítali také katalogoví prodejci jako Otto Quelle nebo Karat). Dnes je českých e-shopů kolem 40 000. A nám se jako jednomu z mála těch původních podařilo přežít. A to hlavně díky vám, našim pravidelným zákazníkům.

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]

Patro parta se představuje

 

[/et_pb_text][et_pb_image src="https://nwt.cz/wp-content/uploads/2020/10/patro-parta-scaled.jpg" title_text="patro parta" _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"]

 

Tak to jsme my, tým Patro.cz.  Sehraná parta pohodářů, která pro vás ráda zajistí téměř cokoliv. Od pamlsků pro domácí mazlíčky přes parfémy až po elektroniku.

I když u nás najdete hned několik expertů na poletování mezi patry, „z patra“ se na nikoho rozhodně nekoukáme. Jsme příznivci zákaznického hýčkání, empatie a lidskosti, která by měla být u všech služeb veřejnosti naprostou samozřejmostí.

Když zrovna nepracujeme, najdete nás nejčastěji na sjezdovce, pod stanem, za mixážním pultem, na fotbale, v čajovně nebo jen tak u dvoudeci vína.

 

 

Děkujeme vám za přízeň a už se moc těšíme na další dvoudekádu s vámi!

[/et_pb_text][et_pb_button button_url="https://www.patro.cz/" button_text="www.patro.cz" _builder_version="4.6.6" _module_preset="default"][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram