FVE v Prostějově a kotelna termálního parku - seznamte se s nejnovějšími projekty divize Energo

2. 7. 2020

Jsme specialisty jak na velké průmyslové instalace, tak na realizace malých zdrojů tepla a elektřiny v rodinných domech.

Chceme omezit zbytečné emise i černočerné inverze a nechat planetu dýchat. Zelenou u nás má čisté teplo z přírody. Úspěšně jsme zrealizovali už více než 500 projektů a o zkušenosti se rádi podělíme – pomůžeme vám projít legislativním labyrintem i žádostí o dotace.

Co nás všechny spojuje?
Rozhodně energie!

Tu bychom totiž rádi investovali smysluplně – a zpřístupnili „energetická řešení“ co nejvíce lidem.

V ráji všech vodních živlů vol. 2

Na fotografiích níže můžete vidět finální podobu kotelny Termálního parku v obci Poľný Kesov nedaleko Nitry, kde náš tým v první etapě instaloval technologii o výkonu 1 MW, včetně rozvodů. Na "místě činu" jsme nebyli poprvé, v minulém roce jsme tady vylepšili taky několik vodních atrakcí.

Dodávka FVE pro předního výrobce stínící techniky v ČR

Vyhráli jsme a realizovali dodávku FVE pro předního výrobce stínící techniky v ČR, společnost ŽALUZIE NEVA a.s., v Prostějově. Instalace 553 ks panelů proběhla během jednoho týdne, a celkový výkon tak dosáhl 188 kW. Součástí bylo i řešení pomocí optimizérů, které hlídají optimální výkon. Investor díky tomu ušetří ročně třetinu vlastní spotřeby elektřiny.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram