26. 2. 2020

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.3.2"][et_pb_row _builder_version="4.3.2"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.3.2"][et_pb_text _builder_version="4.3.2"]

NWT je partnerem jedné z nejzajímavějších akcí roku – v pořadí již pátého TEDx Zlín, který se uskuteční v sobotu 21. 3. v Kongresovém centru. Hlavním cílem tohoto celosvětového eventu je podpora “myšlenek, které stojí za to šířit“.

V rámci naší firemní filozofie dáváme prostor každému, kdo má určitou vizi a dokáže ji sdílet s druhými. Jedině tak se vize mohou proměnit ve skutečnost. A NWT chce být u toho – u prvotních myšlenek a impulzů, které se ať už dříve či později mohou změnit ve velkou celospolečenskou ideu,“ říká Jiří Stodůlka, člen představenstva NWT a.s. Na jeho zajímavou přednášku „Zemědělství jako hi-tech obor“ z předminulého ročníku TEDx se můžete podívat zde.

Tématem letošní konference je Rovnováha. „Tu lidé hledají v sobě, partnerství, rodině, zdraví, zaměstnání, v celém životě. Lze ji lehce nabýt i lehce pozbýt? Nebo je to nikdy nekončící proces, který je vědomě „přikrmován“, ale také jednoduše nevědomě „pohřbíván“? Nejen o těchto otázkách se bude diskutovat na letošním ročníku TEDxZlín 2020,“ uvedla jedna z hlavních organizátorek Monika Zábojníková, která u pořádání konference stojí od počátku.

Pozvánku přijal třeba mladý astronaut Jakub Zemek, freestylový motokrosař Libor Podmol nebo ředitel společnosti Asistence Erik Čipera. Mezi řečníky muži nebudou chybět ani ženy. Letos se lidé mohou těšit třeba na Veroniku Rút Novákovou, která se zabývá vizuální kulturou, uměním a již desátým rokem ji živí grafický design. Do povědomí široké veřejnosti se dostala bojem proti vizuálnímu smogu a s tím spojeným vytvořením Manuálu dobré praxe reklamy a označování provozoven pro Brno.

Předprodej vstupenek na konferenci již odstartoval: www.tedxzlin.cz.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram