14. 5. 2019

Představujeme vám Paľa, Bětku, Honzu, Lucku a Milana. Bezdínkovské agronomy, kteří drží přísnou skleníkovou stráž, rozmazlují rostlinky a o správné péči učí také další skleníkové zapálence a zeleninomily. Každodenní výzvy berou s nadhledem a trpělivostí. K přírodě je to totiž táhlo od malička (samozřejmě až na nějaké ty prvotní ryze popelářské ambice :D). A lásku k práci jim nepokazí ani nějaký ten teritoriálnější čmelák, který je sem tam bodne „pro štěstí“.

Stereotypní den v Lutyni prostě neexistuje - a to je baví ze všeho nejvíc! Pasivnímu lenošení totiž zrovna dvakrát neholdují. Když už, tak jedině s dobrou knihou. Jinak je "pro změnu" najdete zase v přírodě. Jsou to totiž zapálení sportovci všeho druhu (od horolezců až po vášnivé příznivce kung fu). Když zrovna nevyplavují endorfiny, opečovávají vlastní záhonky a zahrádky. Ptáte se, kde berou tolik energie? Kupředu je ženou skvělé výsledky, perfektní kvalita rajčátek a okurek (které můžou chroupat i ti úplně nejmenší) a stále se rozrůstající fanklub spokojených zákazníků.

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram