5. 2. 2019

Čeština, slovenština, angličtina, rumunština, polština, ruština a nově také bulharština. To není nabídka jazykovky, ale aktuální kompetence šikovné party z našeho call centra. Máte jedinečný produkt a chcete, aby se o něm lidé dozvěděli? Stačí si zvolit cílovou skupinu – a o zbytek se už postaráme.

Vy znáte nejlépe své produkty. My zase umíme komunikovat se zákazníkem tak, aby porozuměl výhodám, které mu přinesou. Na plané řeči nás neužije - prioritou je kvalitní hovor s jasným výsledkem. Nabízíme služby pasivního i aktivního call centra. Pomůžeme vám s vytvořením kvalitní databáze kontaktů a pro vaše zákazníky zajistíme nepřetržitou online i offline podporu.

Těší nás každá nová výzva, a proto hledáme sympatickou posilu, která má nejen vyřídilku, ale taky perfektní vietnamštinu. Máte ve svém okolí nějakého dobrého spíkra? Pak neváhejte a kontaktujte vedoucího klientského centra Martina Holuba (martin.holub@nwt.cz).

Více informací o našich službách najdete na: emea.cz

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram