23. 1. 2019

Už nejsme "jen" experty na vysoce návyková rajčátka - v malíku máme nově taky křupavé okurky. A o naše know-how se rádi dělíme. Proto nás v roce 2019 čeká nejen druhá etapa Farmy Bezdínek, ale také již započatá výstavba skleníku v Kožichovicích a úplně nová stavba v Kostelci na Hané.

Kromě toho plánujeme na Bezdínku otevření návštěvnického centra pro širokou veřejnost a přechod na auditovanou bezreziduální produkci. To znamená, že bychom do konce letošního roku chtěli dodávat většinu zeleniny z našich farem v „BIO“ kvalitě.

Daří se i skleníkům našich investorů. Ve Velkých Němčicích se uvelebilo 20 tisíc nových rostlinek a čile k světu se má i Farma Kožichovice na Třebíčsku. Přesvědčit se o tom můžete na vlastní oči v nové reportáži ČT24.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram