12. 11. 2018

Letošní TEDx praskal pod náporem zajímavých myšlenek. A my jsme byli u toho! NWT se stalo partnerem jedné z nejzajímavějších akcí roku Zlínského kraje - v pořadí již čtvrtého TEDxZlín, který proběhl v sobotu 10. 11. v Kongresovém centru. Hlavním cílem tohoto celosvětového eventu byla podpora "myšlenek, které stojí za to šířit".

Na pódiu se během odpoledne a večera vystřídalo 11 řečníků z nejrůznějších koutů naší republiky, z nichž byli čtyři úzce spjatí se Zlínem. Všechny tematicky propojilo letošní motto konference „Bubliny“.

„Nikomu z nás se před čtyřmi lety ani nezdálo, že budeme stát na pódiu velkého kongresového centra a podaří se nám ve Zlíně zorganizovat velký TEDx. Ale nejen díky skvělému týmu, ale i řečníkům a ohlasům od účastníků, se nám to podařilo a zároveň už teď nás to žene dál. Když jsem se na toto téma bavila s naší loňskou řečnicí Annou Fučíkovou o tom, proč to děláme po nocích ve svém volném čase, tak mě přerušila a vyjádřila to dvěma slovy – altruismem, nesobeckostí, a potom pokračovala tím, že šíříme pozitivní vibrace. A pokud je toto ta naše bublina, tak jsem s ní ztotožněna a jsem ráda, že ji se všemi příznivci a organizátory TEDx mohu sdílet,“ řekla Monika Zábojníková, která myšlenku uspořádat TEDx ve Zlíně přinesla a od počátku stojí u organizace této akce.

Zajímá vás více? Přečtěte si rozhovor s Monikou Zábojníkovou, která poodhalí zákulisí příprav. Anebo mrkněte na článek shrnující celou sobotní akci.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram