30. 9. 2018

Investujte do budoucnosti bez zbytečných nákladů. Společnost EMEA vstupuje na trh s výhodnou alternativou k drahým softwarovým licencím. Licence Pro přináší efektivní nákup objemových licencí od Microsoftu – s až 50% slevou. Nevyužívané licence odkoupíme a znovu vracíme do oběhu. To vše legálně, s garancí profesionálního přístupu, s možností náhradního plnění i se záznamem o celém životním cyklu licence včetně všech dosavadních majitelů.

Roční pořizovací náklady na software obírají společnosti o významnou část rozpočtu. Mnohdy zbytečně. Použité licence mají stejnou kvalitu jako ty přímo od výrobce. Software totiž na rozdíl od ostatních produktů neztrácí svou hodnotu - neopotřebovává se. Bonusem je znatelná úspora firemních financí, díky které můžou investice směřovat tam, kde se to skutečně vyplatí – do vývoje, optimalizace procesů nebo vzdělávání zaměstnanců.

Celý proces převodu licence na nového majitele je velmi jednoduchý, rychlý a přehledný. Se zájemci o spolupráci se rádi osobně setkáme a poradíme, jak přizpůsobit licence na míru potřebám konkrétní firmy. Navrhneme pro vás nejlevnější strategii licencování, zajistíme kompletní dokumentaci a rádi poskytneme také softwarový audit, který zavčasu odhalí nepravé licence ohrožující chod společnosti.

Více informací spolu s poptávkovým formulářem najdete na: www.licencepro.cz

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram