6. 9. 2018

Za pohodlím, komfortem, volností a nekonečnými možnostmi nemusíte až za velkou louži. To pravé bydlení s neopakovatelným nádechem Ameriky vás čeká už brzy ve Zlíně. Útulné garsonky, prostorné rodinné byty i luxusní vzdušné apartmány s vlastním výtahem, střešní terasou nebo lodžií s jedinečným panoramatickým pohledem na Zlín - to vše a mnohem více nabídne náš PARK TOWER. Unikátní bytový komplex, vyroste už koncem roku 2020 v samotném srdci města - přímo naproti parku Lorencovy ulice. Svým budoucím rezidentům zajistí nejen klidné zázemí s výbornou dostupností k tomu nejlepšímu, co město červených cihel nabízí, ale také řadu doplňkových služeb na úrovni newyorských standardů.

O vizuální stránku 11 patrové budovy, která citlivě spojuje nadčasovou baťovskou architekturu spolu s nejnovějšími technologiemi, se postarali architekti ze Semela Ateliers, kteří mají „na svědomí“ také návrh centra strategických služeb NWT.

Předprodej 107 luxusních bytů a apartmánů o rozloze 22 – 120 m² započal už tento týden.

Zajímá vás více? Navštivte novou výstavu v přízemí našeho Sila, anebo se na vizualizaci podívejte online: https://bit.ly/2M2LROx. Další podrobnosti spolu se specifikací jednotlivých bytů najdete na webových stránkách: http://www.parktower.cz/.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram