16. 8. 2018

Přesně za týden vypukne již 45. ročník mezinárodního agrosalónu Země živitelka, na kterém nebude chybět ani společný stánek naší divize Agro a odbytového družstva Čerstvě utrženo. Těšit se můžete nejen na chutná rajčátka, ale také na zajímavou expozici, v rámci které vám rádi vysvětlíme, jak pěstování zeleniny v našich moderních sklenících funguje (jakým způsobem o rostliny pečujeme, jak hospodaříme s vodou, jaké výhody pěstování ve sklenících přináší, anebo jakou biologickou ochranu používáme). Součástí expozice budou i rostlinky rajčat přímo ze skleníků, které jsou usazeny ve speciálním pěstebním médiu – kokosovém substrátu.

Agrosalón Země živitelka 2018 s podtitulem „100 let českého zemědělství“ se koná ve dnech 23. – 28. srpna 2018 od 9:00 do 18:00 hodin a bude rozdělen do 5 směrů: Nákup a prodej zemědělských produktů a služeb, 100 let Českého zemědělství a významné osobnosti, Zemědělství budoucnosti, Dětský zemědělský svět.

Těšíme se na vás!

Více informací: http://www.zemezivitelka.cz/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram