15. 5. 2018

STARTujeme! Naše dceřiná společnost Fillamentum je jednou ze tří firem, které se už dnes utkají o přízeň investorů na trhu Start pražské burzy. „Hodnota díky inovacím“, takové je motto původně start-upového projektu, který získal v roce 2011 pozornost holdingu NWT. Dnes je již FILLAMENTUM a.s. globální značkou, jejíž materiály používá například i americká armáda. Společnost se zaměřuje na výrobu speciálních polymerových produktů – bowdenových výstelek, technických trubek, hadiček a strun využitelných jak v automobilovém, strojírenském a potravinářském průmyslu, tak v oblasti hobby a designu. Nejrychleji rostoucím segmentem s velkým potenciálem je ale výroba strun do 3D tiskáren vyráběných pod značkou „fillamentum“, kterou se společnost řadí mezi nejuznávanější světové výrobce.

Jak vnímá projekt Start i první trojici firem, které vstupují na burzu, zakladatel investičního fondu New Age Fund, František Bostl, si můžete přečíst v dnešních Lidových novinách.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram