3. 5. 2016

http://smartmania.cz/wp-content/uploads/2016/04/HP_Spectre-650x381.jpg

Společnost HP představila vůbec nejtenčí 13,3″ notebook na světě. Novinka s názvem Spectre 13 se chlubí tloušťkou pouhých 10,4 mm, hmotností 1,3 kg a řadou obdivuhodných parametrů.

HP Spectre 13 je stylový notebook, u kterého se ale dbalo i na jeho výkon, a tak uvnitř kromě jiného najdeme procesory Core i5 a Core i7, dále se může pochlubit Full HD rozlišením displeje je a jeho ochranou Gorilla Glass. Kvalitní zvuk pak mají zajistit reproduktory od Bang & Olufsen.

Notebook Spectre je také vůbec prvním modelem od HP s hybridní baterií. Čtyři hranolovité články baterie jsou rozvedeny po celých útrobách zařízení a výrobce slibuje až 9,5 hodiny běžného provozu na jedno nabití.

Společnost HP se tímto notebookem snaží především konkurovat novému MacBooku, a ačkoli se jedná o velmi výkonný počítač, jeho cena by měla být ještě o něco málo nižší, než cena jeho největšího konkurenta.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram