15. 4. 2015

Předvedeme ve Vaši společnosti výhody technologie – Cisco MERAKI cloudové řešení pro 21. století

Nabídka produktů Meraki

Produkty Meraki lze rozdělit do několika různých skupin. Pod značkou Cisco Meraki se nabízí celá škála produktů pro síťové technologie. Vyberme ty nejzajímavější:

  • Zařízení pro switching
  • Zařízení pro routing
  • WI-FI Access Pointy

Na celou infrastrukturu vybudovanou na technologiích Cisco-Meraki dohlíží správa v Cloudovém prostředí, která velmi sofistikovaným způsobem umožňuje administraci a monitoring všech síťových prvků. Jedním z nejzajímavějších aspektů je fakt, že správa v Cloudovém prostředí nevyžaduje znalosti Cisco protokolů pro správu zařízení.

I běžně vyškolený správce má možnost jednoduše provádět administraci nových vzdálených přístupů či monitorovat dění v síti.

Přesto, že se jedná o produkt pro SMB sektor, je to toto řešení svou koncepcí, robustností, bezpečností a správou vhodné i do korporátního prostředí s vysokými nároky na kvalitu a zabezpečení.

Naši specialisté vám předvedou reálnou instalaci Wi-Fi infrastruktury a její správu v reálném provozu. Výhodou řešení je rychlost implementace, spolehlivost a bezpečnost. Cisco Meraki je cloudové řešení pro 21. století.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram