Tisková zpráva : Schválená reorganizace společnosti NWT a.s.

16. 5. 2024

Olomouc, 16. května 2024 – Společnost NWT a.s. s radostí oznamuje, že dnes Vrchní soud v Olomouci schválil reorganizační plán naší společnosti. Toto rozhodnutí je klíčovým milníkem, který přináší stabilitu a jistotu pro všechny naše zaměstnance, partnery a věřitele.

Reorganizace pro naše zaměstnance znamená jistotu zaměstnání. S tímto novým uspořádáním mohou naši zaměstnanci počítat s kontinuitou a stabilním pracovním prostředím, což nám umožní soustředit se na inovace a rozvoj.

Našim obchodním partnerům garantujeme, že zůstáváme spolehlivým a stabilním partnerem. Schválená reorganizace nám umožní pokračovat v plnění našich závazků a udržování vysoké úrovně spolupráce, která je základem našich dlouhodobých vztahů.

Pro naše věřitele tato reorganizace znamená největší možné vyrovnání v rámci insolvenčního řízení. Díky novému uspořádání společnosti můžeme zajistit, že naši věřitelé obdrží co nejvyšší možnou kompenzaci.

NWT a.s. byla založena v roce 1992 a od té doby se stala jednou z předních technologických a inovačních firem v České republice. Naše společnost se specializuje na široké spektrum oblastí, včetně informačních technologií, energetiky a stavebnictví.

Tato reorganizace neznamená konec naší cesty, ale naopak začátek nové kapitoly. S pevným základem a jasnou vizí do budoucna jsme připraveni čelit novým výzvám a pokračovat ve své misi přinášet inovace a kvalitu na trh.

Děkujeme všem našim zaměstnancům, partnerům a věřitelům za jejich podporu a důvěru v této klíčové fázi našeho vývoje.

Kontaktní informace:

NWT a.s.

tř. Tomáše Bati 269, 760 01 Zlín

tel.: 800 570 570

e-mail: info@nwt.cz web: www.nwt.cz

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram