10. 4. 2019

Naše dceřiná společnost Fillamentum ukázala, že i „malá“ hulínská firma může být ve světě pořádně vidět. Úspěšně prorazila na pražské burze a právě rozjíždí novou výrobní linku v USA - nedaleko Pittsburghu. Mimo to se stala také absolutním vítězem v kategorii Globální exportér roku 2018. Žádné čáry, ale pořádná makačka, a hlavně nekončící kolotoč inovací.

„Průmysl tím, jak objevuje 3D tisk, přichází s novými požadavky. Pokud zákazník přesně nadefinuje, co chce, snažíme se mu vyjít vstříc,“ uvádí Josef Doleček. „V současnosti – asi jako jediní na světě – uvádíme na trh tiskovou strunu z polyvinylchloridu (PVC), který přináší výbornou kombinaci technických vlastností a příznivé ceny.“ Tento nový tiskový materiál je dodáván na trh pod obchodním názvem Vinyl 303.

Zajímá vás více? Přečtete si nový článek webu Mmspektrum a zjistěte, jak vypadá zákulisí - místo, kde vznikají materiály pro Star Wars i americkou armádu.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram