4. 6. 2021

Divize Elektro má na svém kontě další zajímavý projekt. Rezidenční výstavbu bytových viladomů U Rokytky. Viladomy jsou situované v hezké a klidné části Prahy, v Hrdlořezích, která si jako jedna z posledních pražských čtvrtí zachovala venkovský charakter. Tento projekt koordinoval projektový manažer Pavel Roušal, který dohlížel na dodávku silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací o celkovém objemu 15 mil. Kč. Mezi silnoproudé elektroinstalace patřily rozvaděče, hromosvod, dodávka včetně instalace světel a mezi slaboproudé pak elektrická požární signalizace, detekce CO, domácí telefon a strukturovaná kabeláž v bytech.

Projekt byl vyhotoven developerem MS Invest, avšak v průběhu byl odkoupen developerskou společností Real-Treuhand Reality. Postaveno je celkem 69 bytů v dispozicích 1+kk až 4+kk s balkony nebo terasami. V prvním patře byty disponují prostornou předzahrádkou. Jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak jako investiční příležitost. Samozřejmostí je také dostatečný počet sklepů a parkovacích míst pro rezidenty v podzemním patře. V těsné blízkosti rezidence se nacházejí přírodní lokality – Višňovka nebo Hořejší a Kyjský rybník. Dále je zde mnoho sportovního vyžití od cykloturistiky přes jízdu na kolečkových bruslích až po stále oblíbenější jogging.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram