21. 4. 2021

Zlín, 21. 4. 2021 - Vedení společnosti NWT dohodlo na odvolání Ing. Jiřího Stodůlky z funkce ředitele divize Agro a pozice člena představenstva NWT a.s.

Hlavním důvodem odvolání je dle slov majitelů dlouhodobý nesoulad výsledků divize Agro s pravidelným ročním business plánem.

Vedení divize Agro nově převezme dosavadní vedoucí střediska Realizace staveb, Ing. Radim Štěpánek.

“Cíle nového business plánu jsou stanoveny v souladu s interními změnami tak, aby se divize mohla vrátit k plnění ročních plánů. Divize Agro má naplánovaný obrat 180 mil. Kč a rozjednaných hned několik zakázek na výstavbu produkčních skleníků, věříme, že se jim bude dařit,” shrnuje budoucí plány finanční ředitelka Martina Vítková.

Holding NWT patří již více než 25 let k významným technologickým a inovačním firmám v Česku. Specializuje se na nejnovější světové technologie v nejrůznějších odvětvích a investuje do inovativních projektů a startupů zaměřených na trvale udržitelný rozvoj. Zabývá se realitním developmentem, energetickými úsporami, IT řešeními pro největší firmy na trhu a výstavbou hi-tech skleníků a pasivních domů. NWT se pravidelně umisťuje v žebříčku 100 nejlepších českých firem.

Kontaktní osoba

Mgr. Jaroslav Vychodil
ředitel divize Backoffice
e-mail: jaroslav.vychodil@nwt.cz
telefon: 606 028 342

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram