19. 12. 2018

Předvánoční čas k pěkným skutkům přímo vybízí, a proto jsme se rozhodli potěšit další malou malířku, která se s námi podělila o paradajkový obrázek. Během několika měsíců se na Farmě Kameničany sešla pěkná řada dětských dílek, a vybrat to nejzdařilejší byl opravdu oříšek. Štěstí se tentokrát usmálo na Karolínku Ondrášovou (8) z Tuchyne, která svůj obrázek namalovala přímo v naší prodejně, kde patří spolu se svými rodiči ke stálým hostům. Krásnou panenku z Panenkárny předal Karolínce vedoucí skleníku Radek Fojtík. A nechyběla ani vanička čerstvě utržených rajčátek.

Farma Kameničany dlouhodobě podporuje projekty spojené se zdravou výživou. Vzdělává školáky v oblasti vyváženého stravování a pomáhá dětem s diabetem."Také touto akcí bychom děti rádi motivovali, aby jedly více čerstvého ovoce a zeleniny. Těší nás, že jim naše rajčátka chutnají. Když se k tomu ještě s námi podělí o obrázky, rádi ty nejšikovnější malíře oceníme," říká s úsměvem Radek Fojtík.

Podobnou akci určitě brzy zopakujeme. Obrázky rajčátek můžou děti pravidelně odevzdávat přímo na naší Farmě v Kameničanech, anebo nám je zaslat e-mailem. Budeme se těšit!

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram