1. 3. 2019

Máš rád výzvy a (hledáš) projekty, za které se nemusíš stydět? Pak máš jedinečnou šanci stát se součástí týmu naší divize Elektro. Vyhlašujeme pátrání po zkušených obchodnících, projektantech, projektových manažerech a šikovných chlapech na stavbu. O dobré projekty není nouze. Mimo velké zakázky našich klientů se pouštíme i do vlastních projektů – od pasivních domů nové generace až po nadčasový mrakodrap v americkém stylu.

Máš základ? Víš, že prsty do zásuvky nepatří, a když řekneme SLP, nevrhneš se střemhlav pro slovník cizích slov? Tak už si doma nestav Merkura a pojď se s námi radši vrhnout na realizace, co za něco stojí. Podpoříme tě, vybereme ti pořádný projekt, dáme k dispozici nejnovější technologie a vyšleme do terénu (anebo si tě necháme in-house). Nabízíme zázemí jedné ze 100 nejlepších českých firem, která své pilíře postavila už před 25 lety a pevně stojí dodnes - a také férové benefity a spoustu společných akcí během celého roku.

Více informací na prace.nwt.cz.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram