26. 9. 2018

Už více jako třetina našich pracovníků prošla pod vedením HR manažera, Árpáda E. Arató, a procesního manažera, Michala Výskaly, dvoudenní interaktivní hrou „Pošta“ založenou na simulaci reálné společnosti, která měla účastníky seznámit s možností využití procesů v praxi. Cílem bylo doručení poštovních zásilek dle požadavků zákazníka, v co nejkratším možném termínu – tak, aby společnost zároveň dosáhla zisku. Hra měla dohromady čtyři kola, během kterých se naši "pošťáci" postupně zlepšovali a svou doručovací strategii dolaďovali k dokonalosti. Díky zajímavému školení si naši pracovníci vyzkoušeli nejen kooperaci a tvorbu procesů v rámci týmu, ale i stavbu procesní mapy, proces předávání informací a rozbor „problému“ do těch nejmenších detailů.

Účastníci zhodnotili Poštu jako „velmi přínosné, inspirující a motivující školení, které otevírá obzory v mnoha směrech“. V blízké době tak naše HR manažerka, Veronika Očadlíková, plánuje nejen další vnitrofiremní kolo, ale i školení určené studentům UTB.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram